söndag 23 december 2018

Nu Cypern!


Allt gick bra att ta oss ner. 
Blev lite varnade att säkerhetskontrollen kan ta tid på morgonen, men allt löpte på bra. Jag måste ju ta av mej skorna, så fick dom åka in genom röntgen. Sedan muddrade hon mej mycket. När hon gick innanför byxlinningen sade jag till henne att dra upp byxorna lite mer.
Alltid jobbigt det där, jag tycker dom skulle ha en kamera att dom ser var spikar och skruvar sitter!


Här gör vi en mellanlandning i München. Vi fick 1,5 h på oss där, alltid skönt med ett litet avbrott. Sedan tog det tre timmar ner till Cypern. Där väntade mannen som hyrde ut lägenheten på oss, när vi åkte mot Larnaca så guidade han oss runt, även stannade till på vägen och vi fick gå ur och se lite vart det fanns bra ställen att ta sig till.


Till denna julkula tog vi oss första kvällen, passade på att äta lite gott innan vi tog natt.


Mycket juldekorationer finns det här. Nu börjar vi kunna den här stan, åtminstonde i hjärtat av Larnaca. I morgon har vi julafton, då går vi ner och kollar vad dom har att erbjuda där. Men sedan tänker vi ta lokalbussen till dom närmaste städerna och tillbringa dagarna där, så vi får se lite annat.

Så får vi vara med på en bouletävling på fredag i Aya Napa. Då gäller det att vi är uppe med tuppen. Tar en timme dit med bussen, för dom startar så tidigt...

Nu har vi följt med skidskytte tävlingarna på tv och Lennart vart ju nöjd med svenskarnas placeringar, jag var inte nöjd med Kaijsas skytte. Men det kommer nog igen...



Lite djur får vi omkring oss i alla fall. Massor med kattor finns det här. Men inte en endaste herrelös hund har jag sett.

Nu skall vi dra ner på stan och se vad kvällen har att bjuda på! I går kväll blev vi att samspråka med ett engelskt par.När vi kom hem hade ett svenskt par kommit till lägenheten bredvid oss, men än har vi inte sett skymten av dem.

Promenerar gör jag,
så ibland är kroppen värkbruten, men jag har några mirakeltabletter med mej att jag kan bli lite lättare på foten utåt kvällen,,,



Den här kilometer långa strandpromenaden har vi ännu ogjord.

Inga kommentarer: