tisdag 27 november 2018

Lite födelsefirande i helgen.


Vi stack över till Stockholm på fredag för att uppvakta Casandra som fyllt 30 år för en månad sedan. När hon fyllde år var hon på ett stort nöjesfält i Frankfurt och åkte karusell. Det var hennes en önskning det!



Även Marcus tog sig tid att komma med. Killen man knappt kände igen när han gått ner 28 kilo sedan mars månad. Det var duktigt gjort...

Så när vi kom hem var det dags för det yngsta barnbarnet August som fyllde 10 år på lördagen. Så nu har mitt äldsta och yngsta barnbarn firats.



Här kör han en helikopter som kan släcka bränder.



Här är Augusts storebror Arvid 22 år.


Här en storebror till, Jesper 26 år.

Nu lite nytt om Ville Vilde.
Som jag faktiskt har fått krusa och klappa om honom! Han är otroligt kelen mot mej nu, men vi skall helst hålla till i uthuset där han får maten.



Han kom en kväll in i hallen och jag kunde klappa om honom där, men när jag försökte dra fast dörren då blev det full fart ut. Så instängd vill han inte bli.



Även en titt in i pannrummet blev det i går kväll. Här har vi en kattlucka som jag hoppas han skulle kunna börja använda. Har mat stående där innanför som jag hoppas han känner lukten av.

I kväll hoppade han faktiskt upp i famnen och snusade mig på näsan. Ett stort framsteg var det. Men han är tryggast om jag kelar med honom där ute i uthuset.
Idag såg vi han flera gånger utanför huset, det kan kanske bero på att han var hungrig. Jag lyfte på han härom kvällen och kände hur tung han var och vilken stor mage han har. Det är ju inte heller bra. Så nu skall jag ge honom mindre portioner.

Inga kommentarer: