lördag 30 juni 2018

Hej vad det blåser...


Nu är det garanterat myggfritt ute. Jag som aktar mej för myggor, tycker det är ganska ok...

Nu har vi fått södra sidan om båthuset klart med all stenplockning och sladdandes. Det gick bra med den där stora saken!



Den tog fram alla stora och små stenar också. Så nu är nog alla gropar igenfyllda, så även jag kan köra med gräsklipparen utan njurbälte. Nu väntar vi bara att det gröna skall ta sig igenom.

Så har vi norra sidan om båthuset att göra i ordning också.



Här kommer en bild före vi har börjat släta till det. Så nog måste det bli lättare för Lennart om jag kan rusa runt med gräsklipparen och hålla efter vassen. Än att han skall gå och slå det med en vassröjare. Vi vill hålla det öppet ner mot viken. Skulle man inte jobba på det så var vi snart inväxta i vassen.


Nu när han har igång hela sin maskinpark fick han gräva en grop till mej.



För nu är det sista chansen för mej att få lupiner på gården! Har provat allt med att så att plantera in plantor och aldrig har det kommit upp nåt.



Så fyllde vi på med 7 säckar svartmylla och överst en säck planteringsjord. Så nu är det bara att be till högre makter att dom tar sig. Fick frön i fjol och även jord dom dom växt i. Så stod dom ute i en låda över vintern och i våras började dom titta upp.

Det har varit så bra att vi hållit oss hemma en månad nu och fått många av våra ideer uppfyllda. Fast om en vecka börjar vi röra på oss, den som följer mej kan få komma med på vår resa...

Inga kommentarer: