onsdag 21 mars 2018

Nu har det hänt lite...


På måndagen deltog vi i 'Vårcupen' i Eckeröhallen. 44 lag deltog, kom även Sverigelänningar över och tävlade. Några kände man igen från tidigare tävlingar. Roligt var det men inte blev det några fina placeringar att skryta med. Roligt att deltaga i alla fall och träffa folk.




Här några av Roseboules deltagare. Vi var 18 stycken från Roseboule!

Så var det att fara hem och samla sig för följande morgon skulle vi åka till Stockholm. Vi åkte även kommunalt som det är länge sedan. Tog Rosella och så bussen till Stockholm sedan skulle vi hitta rätt tunnelbana för att ta oss till Liljeholmen och barnbarnet Casandra.

Allt gick bra och vi tog oss ända fram till porten men där måste vi få hjälp att komma in. Hon och Marcus har en så fin lägenhet helt nybyggd för två år sedan. Och en park och sjö på södra sidan och på västra sidan ett centrum med både bussar och tunnelbana nära. När jag åkte ner för rulltrappan till tunnelbanan såg jag deras fönster. Så både lugnt och skönt och nära till allt.

Så ville vi gå till Liljeholmens 'Boulebaren Tryckeriet' och kolla in det för den 4 april skall vi på bussresa dit med Mariehamns Boulegäng att boula där. Så vi passade på att introducera Casandra och Marcus i detta spel, för det fanns lediga banor när vi kom dit.

Hör och häpna! När jag skulle betala och råkade nämna att vi kom från Åland och skall komma hit igen. Så sade killen att han gick i en brandmansskola med en som dom kallar Åland. Så då fick vi 50% rabatt. Åtminstonde för mannen var det glädjande, som alltid gillar rabatter...



Här är dom sötnosarna. Jag sade till Marcus 'dra in magen' därför tittar han ner ifall han hade nån.  Fast det hade han inte...




Här sitter två som verkligen har nåt 'att dra in'



Var verkligen roligt att spela med dem. Marcus var en begåvning på att bomba bort våra klot. Han träffade 98 % av sina slag och Casandra var också mycket duktig. Undrar om vi skall ordna en bouletävling inom släkten där eller här hemma?

Sedan var det dags att ta tunnelbana, buss och båt och så till sist med bilen hem. Då var det minus 11 grader men i morse hade det blivit bara minus 3. Det är en seg kyla som håller sig kvar över oss. Men solen har lyst och börjat luttra upp snön idag. Så nog får vi en vår så småningom.



Inga kommentarer: