onsdag 10 augusti 2016

Så in i dödens trött...


var jag igår!
 Måste lägga mej en stund på soffan och dra filten över mej. Ute blåste det kvarnstorm, så det var så skönt att bara få vara inne. Sov nästan två timmar!!! Kände mej som jag aldrig skulle orka stiga upp. 

Har ju läst om såna som mött väggen, dom har inte klarat av att gå upp. Men till slut innan jag pissade på mej fick jag oanade krafter och kravlade mej upp. Alla dessa kalas börjar ta på tror jag.

 Men mannen jobbar på.


För två år sedan låg det flytande lera här efter dom muddrat och lagt upp leran. Så i fjol växte inget där, men i år fick vassen övertaget. Så nu tog mannen röjsågen med vassklingan på sig och skred till verket.

Tre dagar har han hållit på, solen sken men blåsten gjorde så han stod ut. Det är ett stort område att gå över.


Så här fint blev det idag! Nu kan man se fåglarna igen som simmar längs stranden. Hoppas man kan börja köra med gräsklipparen där nästa år och hålla undan. För leran måste torkas upp och en sådan sommar har det varit i år! Allt är snustorrt.


Så avslutade han med lite kantfix. Därinne på soffan låg jag och fick dåligt samvete. Fast när kvällen kom repade jag på mej och tog en 45 minuters stavpromenad. Så väggen får nog vänta...

Inga kommentarer: