onsdag 17 augusti 2016

Livet återvänder...


för mannen, tror jag.

Första dagen som han inte stönat och suckat hela tiden. Så ville han komma med på 'hämta postenrundan' på 2 km. Jag undrade orkar du det, det är väl inga fel på mina ben blev svaret.

Han kan inte röra på armen men håller han den stilla går det någorlunda bra. Så märker man på honom att han måste göra nåt, så vissa grejer på datorn som vår musik som varit borta sedan vi fick ny hårddisk, har han återställt så nu kan vi ta en svängom igen när lusten faller på....

Idag fick jag hem min fotobok från Nordkapresan, oj oj vad bra den blev. Bästa bilderna hittills av alla fotobokar jag gjort från våra husbilsresor. Norden är verkligen vacker. Ser fram emot nästa Norgeresa nästa sommar när vi skall ta oss till Sydkap och runt södra delen av Norge.




Dom här två bilderna hann jag ta innan dimman slukade oss helt.


Så dessa vackra berg som bara bestod av skifferstenar.


Här är trappstegsforsen på vildmarksvägen.



Så Hällåsfallet också utmed vildmarksvägen


Så ett berg till på väg från Nordkap. Det var många tunnlar som man åkte igenom. Den längsta till Nordkap var 7 km lång.

Nu ikväll tog jag mej en 2 km runda igen men då var mannen nöjd med att vara hemma. Men efter allt sittande i bilen och alla kalas man varit på så måste jag nog knata på.




Inga kommentarer: