söndag 15 februari 2015

Inget nytt under solen!

Här händer det inte så mycket nu, och det är väl bra att det är lugnt och skönt utan några katastrofer.


Nu har jag lilla snea Neo här några dagar. Det har gått bra utan några större KATTastrofer. För Kassimirremirremurr brukar vara så sur på honom. Så om han springer och skäller inne då brukar han få några snytingar av honom. Men han verkar lära sig, och att hålla sig på tryggt avstånd till honom.

Nu har det mest blivit att vi suttit i soffan och skidat igen och snart blir det väl ännu värre när VM börjar på torsdag. Fast man får väl försöka att se på bara det som intresserar en. Allt kan man inte hålla på att följa. Värst är det när solen skiner ute, då vill inte jag vara inne. Så lite regn o rusk skulle ju kunna sitta bra under denna period.

Nu skall jag bjuda på några fågelbilder från idag. Jag hade velat ha gnistrande snö och 20 minus några dagar då kanske man hade kunnat få lite andra fåglar till fågelbordet. Nu är det bara talgoxar och blåmesar och ett hackspettspar som kommer dit. Matar lite i täppan en bit från huset och där ser jag att talltitor och svartmesar håller till. Så dom är skyggare än dom andra vanliga...




Inga kommentarer: