måndag 11 augusti 2014

Och hej vad det går...

Jag hinner knappt blogga, det är program hela tiden!

Första natten stannade vi utanför Iggesund på en rastplats, där det stod husbilar, husvagnar och långtradare, det var ingen hit. För det kom långtradare in och mullrade på hela natten. Så det blev lite si och så med sömnen. Ett tag var jag beredd att gå ut och härja till när dom parkerade bredvid oss och stod och brummade länge, länge och det skulle bytas chaufför på den bilen, så det skulle pratas också innan dom stack.

Följande dag rullade vi på norrut och stannade till vid Höga Kusten bron.


Så kom ett skyfall med regn innan vi kom till Umeå. Så mycket vatten har jag inte sett på länge, många bilar stannade och väntade att det skulle gå över. När vi sedan kom fram till Täfteå och Chrillan och Madde då hade det inte ens regnat hos dem.

Nu har vi varit här och blivit gott trakterade och kortspel på kvällarna, Så också en 5-kamp förstås.
På lördagen skulle vi luncha ute på en udde i ett fiskeläge, då lurade jag Lennart med att vi skulle cykla dit. Lite över 14 km dit. Adam 7 år cyklade 10 km med oss.
Det kändes nog i rumpan när vi kom fram. Men där åt vi gott och vilade upp oss inför hemfärden.

På hemfärden så tog Chrillan rullskidorna och jag kände att jag ville ha ett högre tempo än Lennart. så jag stack i förväg. men det resulterade i att jag körde fel när jag närmade mig hemkomst.
För skall jag välja i en korsning så blir det alltid fel. Så jag cyklade 2 km längre, så det började nästan smaka blod i munnen innan jag hittade hem. Men 30 km cykel för mej var nog lite väl mycket.

Så igår blev det bara ca 6 km till Signars dansloge i Täfteå, som det gick en serie i tvn för några år sedan. Och lite minigolf hann vi också med. Där vi såg att det är inte ofarligt att spela sånt! För en gubbe ramlade och slog knäet i en järnkant så ambulansen måste hämta honom.

Nu är Umeåvistelsen slut och i dag drar vi oss söderut för att stanna i Sundsvall hos Svempa och Louise. Där vi skall bli bjudna på middag. Så här är det inte mycket kockande för mej.

En riktig semester kan jag säga...

Inga kommentarer: