söndag 28 juli 2013

Stilla veckan går i bokens tecken...

Och lite uteliv har jag fått mej till livs.

 Casandra ville ha sällskap till Vikingamarknaden för hon ville titta på smycken. Hon hittade en ring och jag hittade en snidad hake som jag skall ha på tvättrumsdörren på Rönnskär. Så den kan få stå på glänt ibland.

Här har vi inhandlat en vikingaplätt med honung.
Så fick vi insupa doften av svettiga vikingar när dom hade några sammandrabbningar. Men ingen blev skadad så Casandra behövde inte hjälpa till och plåstra om dem.
Sedan hade jag lite uteliv med min bångstyriga Kassimirremirremurr.
Han hade fått två fästingar på ögonkanten och jag kan inte se dem sitta där så jag fick lirka massor med honom och se till att han var på bra humör. Så då kunde jag närma dem med fingrarna och då gällde det att vara snabb och att dom kom med bort i rycket, hade inte många chanser.
Men bort kom dom.

På fredagskvällen gjorde jag och väninnan S en cykeltur till staden och åt god mat där innan vi cyklade hem igen. 27 km blev det för mej, lite längre för henne.
Men jag sov gott på natten tills jag vaknade av att mina tranor stod och trumpetade 20 meter från mitt öppna sovrumsfönster. Dom blev ackompanjerade av några rådjur som for runt och brölade.

Inga kommentarer: