söndag 22 september 2024

Resan blir av...

 Det har varit ovisst en tid om det skulle bli nån resa. På grund av ovädret Boris som härjat i Europa och Donau har svämmat över. Nu verka det bra i Österrike men än är det högt i Budapest. Dit kommer vi på fredag så dom räknar med att det sjunkit till det normala då.


Man visste inte om det blir forsränning i stället än att glida fram på Donau. I morgon på eftermiddagen är vi framme vid båten som heter 'Crucestar' Ikväll tar vi oss till Casandra och sover där tills det är dags att fara till Arlanda.


Annars har den här vackra veckan gått till fiske och boulespel. Haft nät ute, inte så mycket fisk men på tre läggningar tre gösar och åtta abborrar, alltid nåt. Nu verkar maneterna komma så vi kan avvakta nu tills vi kommer hem igen och ser om siken har dykt upp då.



Åländska Mästerskapen höll vi med Norra Ålands Boulespelare. 30 lag = 90 personer ställde upp och här ser ni vinnarna, 3an till höger 1an i mitten och 2an till höger. Ifall ni känner nån av dem.


Så på torsdag hade vi vår bouleträning och som avslut kastade vi  kloten mot en linje, då var vi 20 pers som stod på rad och kastade samtidigt, Vi hade tre klot kvar och dom sämsta plockades bort och så blev det dom här kvar på prispallen.



Elisabet, tvåa, Börje etta och Betty o jag delade på tredje platsen, om jag skall skryta lite så vann jag i fjol och Börje kom trea.


Nu när vi kommer hem från resan blir det att spela inomhus i Valbohallen på mattor. Lite omväxling förnöjer. Ute får man ta i lite mera på gruset och sedan inne på mattorna måste man vara lite försiktigare.


Ni får ha en trevligt avslut på september för det tänker vi försöka ha.

Inga kommentarer: