onsdag 13 september 2023

Tjoho nu är jag här...

 och kanske får dator helvetet att fungera en stund.


I lördags var vi till Casandra och Patrik och firade Ebbe ett år. Hjälp vad den killen kan äta. Stor tårtbit slank ner som ingenting. Sedan sov vi över där i husbilen och gjorde oss klara för avfärd.

Sedan tog vi en längre kördag för att transportera oss genom Sverige. Tog natt i Barsebäck, en bra ställplats. Följande dag blev det också längre körsträcka, för dimman låg tät tills vi kom ner i Danmark, sedan lättade dimman men vi tog oss till Tönninge på Tysklands västkust. Var ut och åt och tog Kroatiska  cievapcici, som vi gillar och vi lär inte hamna i Kroatsien denna gång.



Gott var det och vi fortsatte sedan resan ner i Tyskland mot Holland, i går kväll var vi sista dagen i Tyskland och tänkte nu måste det bli snitzel. Men det blev för mycket av det goda...



Jag orkade med en tredjedel och Lennart med hälften. Nu tog vi sikte på Holland körde en sväng genom Groningens centrum för att glo lite i ett lätt duggregn.



Så har vi kört över en vägbank som går över sjön Iljssermeer, vi har kört där tidigare, 32 km lång är den. Börjades bygga början av 1900 talet blev klart till 1930 och då hade gubben som planerat den dött.



Och här är gubben som byggde den...


Sedan fortsatte vi förbi Amsterdam och Rotterdam och där är det trafik och massor med filer så det gäller att hålla tungan rätt i mun.



Även flygplanen och bilarna fick samsas där. Kan nog inte vara roligt att vara flygledare där. Flyg på flyg kom in och gick upp. Hela luften full och på vägen var alla fyra filer fyllda med bilar

Vi kom fram till vår camp som vi står på nu. I morgon tänker vi ta oss genom Belgien. Inte så stort land, å det blir Frankrike sedan.

Inga kommentarer: