söndag 25 september 2022

Nu äntligen kom jag igång med bloggandet, när det är sista kvällen. Tipsade mannen igår om att vi skall köpa en ny kabel att ansluta med. Då lyckades det. Han har så många kablar men inte många som fungerar.

Vi tog oss ner till Tyskland över bron  först och sedan Rödby Puttgarden. Så till den första seriefiguren i Buxtehude som var Haren och Igelkotten




 Dagen efter tog vi oss till Bremen. Blev en lång men fin promenad in till alterstad och där var det ett fint torg som vi inmundiga det ena och det andra. Hittade även Stadsmusikanterna.



Efter en snitzel på stan blev det taxi hem. Alla kvällar blir det tidigt sänggående. Vi sitter bara och gäspar så det bästa är att lägga sig och vänta på morgonen.



Tog oss till Hameln och sökte upp Råttfångaren från Hameln där. Men innan vi fann honom så kryllade av råttor bland gatstenarna.



Så nästa dag for vi till en liten by som hette Polle. Det var askungens slott vi hittade där. Men ingen sko hittade vi för slottet var inte öppet då. Vi var för tidiga. Dom höll på att ställa iordning en höstfest.  Så vi drog vidare.


Nu börjar datorn att söla så nu slutar jag för denna gång och fortsätter när jag kommer hem. I morgon tar vi färjan hem och jag har hört att kattvakten behöver hjälp med kelandet, han börjar bli för närgången Är själv nöjd med resan men om ni orkar så kommer det en fortsättning...





Inga kommentarer: