onsdag 22 juni 2022

Sånt är livet...

 


Nu har Ville haft bruden på besök, hon ville lite mer än han kan. Nå ägaren hämtade hem henne och 'påstod' att hon blev steriliserad för två veckor. Tiden får utvisa det... Följande morgon sprang hon här utanför igen. Men nu har det varit lugnt ett tag.



Så blev Moniz två år. Tänk vad tiden går hon kämpar på med att försöka hålla sig stående och går några stunder. Ett tu tre så faller hon ner men det har hon blivit skicklig på, så då kryper hon en bit istället. Måtte hon bli helt återställd, men vi måste ha tålamod. Men go och glad är hon.



Så blev det en begravning också. Lennarts en skolkamrat från befälsskolan i Kalmar och så jobbade dom på samma båt ett tag. Han har varit mycket sjuklig. Bytte njure för tre år sedan. Men nu dog han i sviterna av covid 73 år gammal.


Nu gör vi oss klara för att fara upp till stugan och fira midsommar där med Casandra, Patrik och Lennarts som Marcus. Vackert väder lovar dom så det kanske blir svettigt där. Nu kommer kameran att gå varm på alla måsungar som står runt om oss och vill ha mat. Om inte minken har tagit dem allihopa. Han brukar härja på där.



Så nu blir det inte nått bloggande på ett tag. Så trevlig midsommar på Er och en fin sommar hoppas jag vi får. Och att vi får vara friska!



Inga kommentarer: