måndag 6 december 2021

Uppdaterar er lite vad som hänt sedan sist.

 Med lilla Moniz går det lite framåt, hon kan stödja lite på vänsterben. Men med kisseriet är det inte så bra. Hon måste fortfarande ha kateter. Ibland stockar den till sig och då måste hon få lugnande så dom kan ta bort den och sedan sätta tillbaka den. Däremellan är hon glad. Nu har jag inte träffat henne på ett tag, för jag vill inte nojsa med dom dom har nog fullt upp med henne. Men snart...

Pernilla försöker hjälpa till så mycket hon orkar och kan. Fast nu håller hon på flyttar in i ett parhus som hon köpt, ca hundra meter från lägenheten hon hade.  Den köpte Conrad (sonen) av henne och det blir jättebra. Då kan hon hålla ett getöga på honom.



Här från framsidan, det är ett två våningar.



Här på nedre plan och sovrummet med utsikt över vatten. Så var vi och hjälpte henne med stora otympliga saker och ett stort 1800 tals skåp skulle dom ta uppför en sluttning där det var påfruset med lite snö. Så Lennart halkade och fick skåpet i huvudet.



Så det blev till akuten och limma ihop det, syns knappt men det är i hårfästet, det han har på näsan är bara rester av blodflödet som han fick. Nå han fick vila igår så idag var vi och hjälpte till med lite mer saker.


Så har Pernilla kommit ut med en ny bok, som jag sträckläste för den var så bra. Måste bara veta slutet.



Hon får alltid till det med så bra slut som man blir överraskad av. 



Här en samling av alla hennes böcker hon skrivit, i vår kommer det ut en till om inte pappersbristen ställer till det.



Nu är det slutfiskat för i år. Nu har kylan hållit i sig i minst en vecka i morse vid 9tiden var det minus 18 grader. Så nu eldar vi hela dagarna i köksspisen så det går ingen nöd på oss. Nu har killarna plockat fram sina fyrhjulingarna och varvar runt på isen, få se när dom stora pojkarna skall komma med sina bilar?

Inga kommentarer: