söndag 26 december 2021

God Fortsättning...

 Så var denna jul till ända, allt gick bra här hemmavid fast Lennart måste ut och skotta på julafton tre gånger, så att gänget kunde ta sig fram.



Vi var 7 stycken och så lilla Moniz som det mesta kretsade kring. Det blev en skönare jul för hennes föräldrar när hon slipper ha kateter nu. Nu får vi bara hoppas att hennes ben skall börja fungera också. Det är från knäna och neråt som dom är som gummislangar.



Först lekte hon med bilar och alla skulle placeras i rätt ordning,



Så var det pennornas tur så många som helst i handen och alla åt rätt håll.


Dom ville inte ha någon tomte till henne, dom tyckte hon har blivit skrämd så många gånger på sjukhuset av maskklädda människor. Så hon fick sina paket och hon var lycklig över alla klappar, även dom mjuka. Kakfatet stod nog högst i kurs och få sortera kakor.

Vi andra gjorde som ifjol, köpte en klapp värde max 20 e och som vi tog slumpvis och alla var nöjda.

Fast när det var dags för hemfärd var det inte så roligt. Bilarna översnöade och minus 10 grader. Många som for hem på den kvällen tyckte det var värsta bilföret dom upplevt. Men de mina kom lyckligt och några andra katastrofer har jag inte hört om här på Åland.

Så nu är det bara att ladda batterierna till Nyårsafton då jag hoppas att Casandra och Patrik kommer hit hem och firar med oss, som vi planerat. Men man vet aldrig om färjor, covid och omnikron sätter käppar i hjulet.

Idag var det 6 nya fall det börjar öka på sig igen. Efter att ungdomarna varit ut i krogsvängen och smittat varandra så får vi se. Det är ju många ungdomar som går i skola i Sverige och då måste man ut och träffa sina kompisar över julhelgerna. Så jag befarar att det blir nog en hel del sjuka...



Inga kommentarer: