fredag 19 april 2019

Ibland en strimma hopp...


Men snabbt dör det ut! Smärtan i knäet kanske har minskat från 10 till 7,5...
Igår tänkte jag att jag skall boula, orkar inte bara sitta still, så jag tog en av mina svagare morfintabletter men den hjälpte inte ett dugg.

Nu idag har vi kommit till den stora avresedagen, som jag längtat efter. Men packat ner mina starkare morfintabletter, stavar, knäskydd, Voltaren Forte gel, panadol, krycka och ett jävlar anamma.

För i morgon går flyget till Neapel klockan 06.45. Där skall vi besöka en massa mindre städer, vi skall till Capri och Vesuvios, Pompej, vi skall åka båt längs Amalfikusten. Det tänker jag uppleva om jag så skall släpa mej fram!

Troligtvis kommer ni att få höra av mej vad som händer.



Ville katten han är numer bara en nattkatt! Han kommer in en sväng på kvällen och äter så håller han sig ute tills vi har lagt oss, då kommer han upp i sängen och sover med oss. Nu har han fått fästingmedel i nacken så några fästingar har jag inte hittat på honom  efter det, som tur är annars skulle dom nog sätta sig på mig också.



Så har Lennart vältat boulebanan och och Torsten lagt ut alla snören till banorna så nu har vi nio banor att spela på.




Så har Lennart svetsat ihop en träningsställing för att lära sig 'bomba' med kloten, eller träffa på klotet, så nu är vi redo för utesäsongens spel i boule.


Så måste jag bara bjuda på denna skylt som våra grannar satt upp.



Tror säkert den kommer att ha effekt, om inte annat i mungiporna...

Glad Påsk på Er alla!

Inga kommentarer: