lördag 16 mars 2019

Nu är vi hemma igen.


Det räckte bra att vara borta en vecka, sedan började det rycka i arbetarmuskeln. Fast när vi kom hem måndag kväll var det inte läge att börja packa upp. För följande morgon for vi till Norrtälje för att spela boule mot Rådmansö. Smakade skit att stiga upp klockan sex igen. Men dagen blev bra, trevligt sällskap och roligt att träffa nya boulekompisar. Dom var till oss i augusti i fjol och vill komma tillbaka i år igen.

Nå, vi fick väl se oss slagna i dom flesta matcher, inte gråter man för det. Vi hade tur att vi kunde ta Eckeröbåten hem, så vi var hemma klockan sju på kvällen igen. Precis som föregående kväll.

Efter det blev det boule på hemmaplan.

När vi kom hem var det en vildkatt med namnet Ville som var glad att se oss. Han sov som slickad bredvid oss hela natten, även har han dykt upp inne mitt på dagen som aldrig hänt förut. Fick även klippa bort många tovor och en hel del av hans yviga päls.





Så har det varit dimma, regn och grå dagar, så vi har skidat i soffan. Fast idag lättade det lite så vi tog oss en sväng runt ägorna. Där ser vi vad vi har att göra ett bra tag framåt. Nya stigar måste man trampa upp innan vi får bort alla träd som ligger för.







Undrar om vi kan få alla rotvältor att lägga sig ner igen. Hela skogen ser ut som en tornado svept fram. Fast nu är det så mycket vatten och mjukt i marken så man skall nog undvika att börja köra runt med traktorn och förstöra mer. Bäst är att kvista av och såga dom i lämpliga längder för att sedan när marken torkat upp hämta bort det. Sysslolösa behöver vi inte vara...

Så har vi våra skitiga fönster som vi måste ta itu med innan vårsolen böjar lysa för mycket.

Håhåjaja...

Inga kommentarer: