tisdag 25 juli 2017

Håhå vilka dagar...


Varför skall allt hända på några få dagar?

På fredag var det dags för Rock Off. Kusin Benke med Monika slog följe med oss.


Vi hade en trevlig kväll och såg på Pistvakt med Pjäxrock.


Så på lördagen var det dags att ta lilla båten och fara ut på fjärden för att se på snabba båtar, fast det var så många småbåtar där så dom fick inte dra på fören dom kom ut på Lumparn.


Ifjol var vi och hälsade på kusin Benke i Herräng och vi for med hans båt till Grisslehamn och då var dom där 'Poker Run' båtarna.


På lördag kväll var vi till stan och tittade på cruisingen, Det var så otroligt många bilar och otroligt många och fina från Åland. Vi hamnade med i karavanen en stund när vi skulle ta oss därifrån. Men nu är jag trött på bilar orkar inte se på dom mer...

Idag har Casandra varit ut och hälsat på. För nu visar hon upp Åland för sin Brasilianske vän.


Han kommer från Sao Paulo. Han har aldrig åkt en snurrebåt! Så vi drog iväg till kanalen och så var det broöppning samtidigt så vi körde med segelbåtarna genom kanalen. Det hade inte Casandra varit med om heller. Han tyckte det var helt fantastiskt. När han sedan kollade vår husbil så ville han byta liv med Lennart. Kunde det vara så att han ville åt mej??? ;-))

Men nu är Leona packad och klar!


Så i morgon drar vi iväg. Första stoppet blir till Trosa om vi får plats att stanna över natten där. Sedan skall vi på torsdag till Nyköping och ha en kusinträff till söndag. Sedan tar vi sikte på Norge. Så den som vill hänga med får passa på att följa med här på bloggen.

Kan också berätta att vi besiktade husbilen idag och killen som gjorde det sa att den var som ny! Så hade vi in den till en däckfirma som bytte däcken dom bak fram och framdäcken som slits mest blev bak. Så nu känns det tryggt på den fronten att fara upp och ner i bergen i Norge.

1 kommentar:

Anonym sa...

Ska följa er med spänning! :-) / Åsa