torsdag 26 maj 2016

Nu drar vi en sväng igen...


Fast det blir en kort en. Upp till stugan och sjösätta båten och öppna upp, så nästa sväng blir över midsommar.


Har konstaterat att rådjuren inte gillar svarta tulpaner. Det är dom enda som fått varit ifred och ändå såg jag när hon passerade intill så brydde hon sig inte om dem. Köpte några knölar i Holland ifjol, trodde dom ruttnat bort men det kom några ynkliga upp. Får hoppas på att dom kan föröka sig.


Här har vi en av tulpanmarodörerna. Just nu är hon i färd med att föröka sig och så rund som hon är över magen lär det nog bli två stycken. Kan inte bli arg på dem, dom är så gulliga som den här dagen när kortet togs strök hon runt knutarna och även bocken höll sig nära henne.




Och bäst som dom gick här och åt lade dom sig ner i gräset bara en liten bit från huset. Tyvärr låg dom inte så nära varandra, så nu blev det bocken på bild.

Annars har det varit två dagars bouletävling här med lag från Sverige också. Vi var sammanlagt 101 lag = 303 personer som tävlade. I går fick jag stå över, bara för att två personer tagit fel på dag. Så idag tänkte jag i alla fall följa med och heja på våra andra 5 lag. Men då fick jag en förfrågan om jag ville vara med i ett svenskt lag där en person insjuknat. Klart jag gjorde, det gick väl sådär. Men man fick ju se lite hur dom lägger upp sitt spelande. Fem timmar på plan känns nog, men i morgon får jag vila mina fötter när det mest är bilkörande och sen en liten båttur på slutet.

Ha en trevlig helg...

Inga kommentarer: