onsdag 4 juni 2014

Nu är jag slut...


Vilken dag det har varit, fullt ös sen tidig morgon tills nu!

Först skulle värsta skiten bort för vi får ju sverigelänningar hit till helgen. Så fixade jag Ålandspannkaka, sviskonkräm, som jag tänker pina i dem.

Så bakade jag morotssemlor till oss. Moroten cyklade jag upp till KEA och inhandlade, passade även på att ta en extra tur med cykeln så jag fick ihop ca 7 km.

Så en grötfrukost med ägg, för idag är det halvfastardagen nr två denna vecka. För inatt far vi med Gracen och möter upp Lennarts släkt i morgon i Stockholm. Sedan skall vi kryssa och äta gott och njuta.

Så kommer vi hem igen på natten till Långnäs, vi lämpar av släkten på bed & Breakfest Amalia i Granboda.

På eftermiddagen blev det uppstädning runt trappan det har ju blåst ner så mycket björkhängen så det såg så ostädat ut. Det sägs ju, att ser man hur folk har det runt trappan så vet man hur dom har det innomhus.

Så var det dags för den enkla middagen som blev hemkokt spenatsoppa. Lennart festade till det med ägg i sin medan jag piffade upp min med Sambal Oelek, för att få lite fart på förbränningen.

Nu är jag ordentligt trött har ju även varit med Sigge på två rundor också, så kroppen min har fått sitt. I morgon skall jag bara njuta av att bli uppassad, kanske sitta och knäppa med fingrarna och beställa allt möjligt.

Inga kommentarer: