fredag 16 augusti 2013

Vad lyckligt lottad man är...

Så man skall nog inte gnälla över några ledproblem och andra småsaker för dom går ju att åtgärda.

Jag får bo på en lugn plats, det enda störande kan vara när tranorna trumpetar och rådjuren brölar för tidigt på morgonen, eller att 'mannen' slår på radion kl. 08.00 när man just somnat om.

Har en sommarstuga på en idyll i Söderhamns yttersta skärgård, som varje sommar görs reklam i deras tidning, att man bara måste besöka denna pärla till ö.

En karl som gärna hålls hemma och inte vill ut och slåss och demonstrera...

För nu går mina tankar till stackars Egypten! Där kan dom inte ha det lätt just nu och så finns det så många andra oroliga ställen. Att vara mamma till en massa uppviglande söner måste vara fruktansvärt.

Så till en annan grym sak. Läste på fb om att i England råder dom flickor med pakistanskt eller Indiskt ursprung att stoppa en sked i trosorna om föräldrarna skall ta dom på en resa till hemlandet. För det är troligt att dom skall giftas bort med nån därifrån. För när dom går igenom kontrollen på flygplatsen så larmar det och det är på ett intimt ställe så då tas dom till ett annat rum och då kan dom få en chans att fly från sina föräldrar.

Nog har vi det bra, vårt största hot är ju fästingarna...

1 kommentar:

Anonym sa...

Jaa du Inger visst har vi de för jäkla bra .. De brukar jag tänka när jag går här bland alla mina underbara hästar o bara njuter, att man fick göra de man hela livet drömt om...