lördag 25 maj 2024

Nu skall jag avsluta resan...

 Så vi kan börja med nåt nytt sedan.


Dag 11 tog vi oss från Bayruth till Celle. so är en vacker korsvirkesstad. Vi tog taxi in till stan så jag skulle ha pigga ben att vandra runt i stan. Så nu kommer lite bilder på dom vackra husen.







Så slank vi in på en italiensk restaurang, där musiken var i min smak Zuccero med Vapenserio spelades. Maten blev en rolig sak för mej, spagetti med vitlök, olivolja och jalapeno, Lennart tog det vanliga säkra kortet Lasagne.


Ser inte mycket ut för men gott var det och vinet var supergott. Sedan blev det taxi hem till bilen.

Efter det tog vi oss upp till Danmark och stannade i Haderslev innan vi dagen efter åkte över alla broar och så stannade vi nästa natt i Karlshamn och även i hamnen.
Dag 14 av resan stannade vi till hos Lennarts kusin Erik med fru Carina i Oskarshamn.


Efter det var det raka spåret upp till Odensala och där stannade vi på Casandras gård, för att följande dag ta oss hem. Om någon är intresserad av siffror så körde vi 6139 km och bilen drack 590 liter diesel, 16 dagar var vi borta.
Nu är vi tillbaka i våra gamla hjulspår, har köpt på tok för mycket blommor som jag springer och vattnar när det inte kommer nåt regn.
Lennart har fyllt på våra grusgångar som var nödvändigt, gruset försvinner och stora stenar kommer upp. Konstigt!


Jag fortsätter att kämpa på med min kropp. Nu blev tre tänder bortopererade!


Har sådana hemska rötter som inte vanliga tandläkare får ut. Så nu har jag gått med 4 stygn i munnen och det började kännas bra en stund tills det började värka i bihålan. Så nu går jag på en 10 dagars antibiotika kur. Det känns som jag aldrig kan få känna mej frisk.


Det är bara att bita ihop med det lilla jag har kvar och försöka göra nåt roligt. Så nu har vi blötlagt ett nät. Fast några firrar lär det inte bli. Sånt utvatten och på tok för vackert väder...

Inga kommentarer: