torsdag 12 januari 2023

Sömnlös i Söderby!

 Ja, denna vecka har det inte blivit mycket sömn, inte vet jag vad jag skall skylla på heller. Kanske är det för att man gjort för lite. Så trevar man sig fram här i mörkret, blir så irriterad på mannen som släcker ner lamporna jag tänder upp. Vi har lite vilda diskussioner om detta. Först att gå hela dagarna i mörkret och sedan inte kunna sova på natten i mörkret.

Så ligger man och tänker på allt skit man gjort och varit med om, så försöker jag räkna får men kommer bara till sju så är tankarna där igen! Försöker mej på att tänka positiva tankar om nåt bra man gjort i sitt liv, men kommer inte på någonting, så då blev det barra värre...

Är uppe och spelar mitt wordfeud men mina motspelare är inte uppe och kan lägga några ord tillbaka. Så tar jag läsplattan och läser min bok där, men det är ju bara eländes elände i den också. Ligger jag i sängen så hör jag hur skönt mannen sover, så då går jag till vilfåtöljen men inte där heller får jag tag i sömnen. Tre nätter har varit helt åt skogen. Men i natt sov jag bra... Tack o lov!



Får väl bjuda på några söta bilder av Piff och Puff. När jag såg dem samtidigt så såg jag att Piff är lite rödlätt medan Puff är åt gråare hållet.


Denna gång är det Piff som fastnade på fotona


Dom håller gärna till inne i fågelhuset. så jag sätter nötter med bland solrosfröna så dom hittar lite godsaker.

Annars är det mest skidor för hela slanten nu, gillar att följa med och speciellt skidskyttet. Har ju blivit nästan bekant med alla, känner igen dom på skidstilen. Samuelsson kallar jag 'titta hit titta dit' Det ser så ut när han kommer skidandes, fast Lennart kallar han för 'bommar första skottet'

Ikväll skall jag se om jag får han med på Bio, En man som kallas Otto. Han är nog inte så pigg på det. På dagen skall vi spela boule och det ser jag fram emot, en liten ljuspunkt i mörkret.

Solen brukar lysa in på mitt damm i början av januari men än har den inte visat sig bara regn grått och blåsigt.

Eländes elände...


Inga kommentarer: