söndag 17 november 2019

Mörkt och grått och regn i massor...


Fast härom dagen var det uppehåll och solen tittade fram. Blev stående och bara njöt av den lilla ljusglimt man fick se.
Fast nu blir det lite mer variation för nu börjar det blåsa!


Tur att vi har fiskat klart, har hela sikförrådet fullt och sist fick vi en öring också. Lite gös har vi också fått fast mer hade det önskats.



Även en massa löjrom har jag fått så man kan njuta av en löjromstoast i vinter.

Så har det kommit några korta 'städil' för mej! Så det är bra att man kan få lite ordning i röran. Hittade denna gamla bild tagen på senaste delen av 1800 talet.



Detta fotografi av min mammas morfar Isak Gustafsson. En man vi inte vet mycket om. Kom som dräng till Åland och gjorde gårdsdottern med barn och blev sedan bortkörd från gården och efter det är det ingen som vet vad som hänt honom. Två bröder lär ha varit hit till Åland och sökt efter honom så tydligen kom han aldrig hem igen. Skulle vara intressant om nåt DNA prov kunde ge svar. Har en person på min DNA lista som heter Gustafsson i efternamn och jag vet att det är från min mammas sida. Har haft kontakt med denna person, Får nog kontakta honom igen och se om vi kan komma fram till något.

Idag skall jag bry mig om dom levande släktingarna för vi skall på kalas till brorsdottern Irene som fyller 13 år idag. Oj vad tiden går...
Hon fick samma namn som min mormor, alltså dottern till denna man på bilden ovan.

1 kommentar:

torpey clare sa...

Vilket stort vittnesbörd, jag är Torpey Clare och har varit gift, var nöjd med mitt äktenskap, inte förrän när min make började lyssna på skvaller om att jag inte var trogen mot våra äktenskapliga löften, jag försökte få honom att förstå att de var lögner, men han förlorade kärleken, förtroendet och förtroendet för oss. Så vi blev gnagande par och fyllde sedan för skilsmässa, senare blev vi separerade. år efter vår skilsmässa försökte jag leva ett normalt liv men jag kunde inte, så jag började en strävan efter att få tillbaka min man, då hänvisades jag till, BaBa ogbogo en stor och mycket andlig man som kastade en kärleksförtrollning på mig och fick min EX tillbaka till mig inom 48 timmar. med glädjen och lyckan i mig, släpper jag hans kontakt här för dem som har problem med äktenskap och äktenskap. greatbabaogbogotemple@gmail.com. Ta kontakt med honom, han är verkligen en stor och mäktig man. Hjälper också med att följa frågor ...
(1) Stop Divorce (2) End Barrenness (3) Behöver andlig hjälp (4) Alla typer av stavning