tisdag 28 juni 2016

Hemma igen...

Nu har vi varit en vecka på stugan. Den måste också pysslas om. Vi bytte dörr och ett fönster denna gång. Måste passa på när det finns många starka armar där. Midsommartid är det som mest med folk på skäret.


Midsommaraftonens dag började med bad för dom tuffa, 14 grader i vattnet!


Här är det Olivia som simmar likt Ester Williams, som kan le fast det är iskallt.


Efter det var det dags för stångresning och dans för dom mindre.


Vi hade en vacker solnedgång också. Så detta midsommarväder får väl gå till historien, så bra väder som det var det detta år.


Den här utsikten hade vi på midsommarlunchen, när det var dags för att äta upp resterna.


Från denna pump får vi vårt vatten och nu har den börjat krångla, gamla sköra saker. Nu släppte vattnet så det var dags att ta upp den och titta efter felet.


Det blev 4 rundor upp med den innan den funkade, vi får hoppas att det gör den fortfarande. För det är många som är beroende av denna gamla brunn.

Nu har vi börjat planera vår nästa rutt med husbilen. Upp till Nordkap. Trodde vi skulle kunna besöka Trollstigen och Atlanthavsvägen på väg upp dit, men det blir på tok för lång väg! Så nu har vi bestämt att vi tar raka vägen upp till Nordkap och sedan en sväng via Lofoten när vi är där uppe. Så tar vi Blå vägen via Mo i Rana hem. Vi får ta det andra nästa år. Norge är ett långt land, så man skall nog inte stressa där.

Inga kommentarer: