torsdag 6 juli 2023

Nu var det länge sedan jag skrev...

 

Nu skall jag ge ifrån mej ett livstecken, Fast livet har varit lite kämpigt nu i några dagar. Har fått hostan från hell, kanske den börja släppa lite nu. Det har resulterats i sjuk hals och ömma magmusker.


Till midsommar for vi upp till stugan och hade många vackra dagar där. Casandra o Patrik med lilla Ebbe och så Lennarts yngste son Marcus, 46 år, 1,97 lång vikten lämnar vi bort men 3 siffrigt i alla fall. Vi stannade där veckan efter midsommar och sista helgen började det regna, så då var det dags att dra oss hemåt.

Lennart fick hostan innan vi for jag fick den när vi kom hem, aldrig mer vill jag ha den tillbaka. Så jag gör så lite som möjligt. Ikväll är det boule och då blir jag hemma, det brukar sällan hända.

Nu passar jag bara upp på Fasanen Putte som håller sig vid vår ytterdörr ner mot sjön, kan inte låta bli och mata honom där.






Hoppas jag har något roligare att skriva om nästa gång, för nu är inget roligt.


Det bästa är väl nu att jag har grottat ner mej i soffan och börjat titta om alla avsnitt av Outlanders, för snart kommer omg 7 och dom spelar in omg 8 för fullt, Sedan skall det ta slut. 

Inga kommentarer: