onsdag 26 mars 2014

Två gånger kvar...


att skjutsa mannen på jobb! Nästa gång skall han på jobb lagom till påsken och sedan till Valborg och första maj. Fast han säger att han borde jobba ett år till för att få vara med när stämningen stiger efter vd bytet.

Idag hade grävar Jan lovat komma och börja muddringen  vid piren. Men han är som alla andra yrkesfolk, skjuter upp och skjuter upp... Han lovade att dyka upp på fredag, men vi får väl se, kanske han bara kommer hit med grejorna då. Men det måste vara gjort innan 1 april för efter det får man inte muddra i vattnet. Så han har en viss press på sig. Fösta budet var i september i fjol så nog har jag väntat, orkar inte se dom här högarna ligga längre.


2 kommentarer:

Anonym sa...

Ifall du inte har läst om Myrans Lif & lefverne på länge... :-)

http://www.myrancardigan.se/default.asp?sida=myrstigen

Så gulligt så man blir sugen på valp igen, men nej, vi skall inte låsa oss igen.
Sally är ganska skröplig och har svårt att koppla av märker vi, hon måste hela tiden ha koll på var vi är när vi är hemma och när vi varit borta och kommer hem, ligger hon ofta placerad så att hon ser när ytterdörren öppnas och har troligtvis legat så sen vi for..
Inte roligt alls, man vet vad man har framför sej.. :-(

Åsa

Anonym sa...

Ja ibland vågar man knappt titta. Har dått med i en Corgisida på fb och där skickar dom in bilder av sina Corgis så man blir sjuk.
Vissa dagar är Sigge pigg och riktigt skuttar fram, men vissa vill han mest sova. Så hör han dåligt. Vi måste gestikulera til honom med det förstår han. Ja, jag fasar för den dagen, det är då man nästan ångrar sig att man skaffa hund men jag har ju haft så otroligt roligt med honom och jag vet att han har haft det bra hos mej.
Skall gå in och kolla på myrstigen.
Ha det bra...