fredag 2 januari 2009

Till Anna i Motala...

Hej
Av mej kan du få en mycket enkel pepparsås som går snabbt.
Stek dina biffar med mycket peppar på och sedan kokar du ur stekpannan med:
1 dl rödvin
1 dl buljong
1 dl cream fariche, blanda i lika mycket grädde
släng i nån tesked Dijonsenap
Vill du ha färg på såsen så stänk i lite soja.
koka i hop och servera...
Det är min pepparsås som jag kan sitta och äta med sked efteråt ;-))

2 kommentarer:

Anonym sa...

de e mumma det!/petra

Anonym sa...

Tack!
Nu blir det till å laga pepparsås dagarna i ända - vi måste ju testa både din och Petras / Pålles.
Peter har ju inte ätit din mat men Pålles såser och mat brukar han stönande längta efter.
Jag brukar minnas att jag åt friterad camembert hos dig, och det var inte precis äckligt..
/A (som nyss spelat tennis och nu skall stapla massor av ved = "tjohoo")