Søt! Dær har sigge något att vakta på! Ida blev det rester från igår(lagade dubbelt før många snizlar igår) och grillade potatisar, du tar kalla kokta potatisar och sætter dom i en passlig stor form som du hæller lite olja i formen och rullar potatisarna runt i oljan sen kryddar du med grillkrydda och sættter in dom høgst uppe i førværmd ugn 250 grader på grill funktion ca tio min tills dom fått vacker færg, en enkel højdare alla grillaftonar i sommar(jag lagade en långpanna full,alla gick åt) Middagen bestod av en av mina och Petras favoriter, stekt lever (3,5 kg) och 5kg kokt potatis (alltid skalad) 2 kg skivad løk o sås. Och gott folk som ni kanske vet så før att lyckas bra med stekt lever så skall man krydda och salta eftere stekningen, annars blir den seg som gummi.stekte i 1.5 timme / pålle
Du är livsfarlig med dina matrecept,känner hur hungrig jag blir måste testa potatisen, skulle jag laga lever till Lennart tror jag det blir en separation ett tag...Inger
3 kommentarer:
Trodde först det var en potta till Paulina!!;)/Pernilla
Søt! Dær har sigge något att vakta på!
Ida blev det rester från igår(lagade dubbelt før många snizlar igår) och grillade potatisar, du tar kalla kokta potatisar och sætter dom i en passlig stor form som du hæller lite olja i formen och rullar potatisarna runt i oljan sen kryddar du med grillkrydda och sættter in dom høgst uppe i førværmd ugn 250 grader på grill funktion ca tio min tills dom fått vacker færg, en enkel højdare alla grillaftonar i sommar(jag lagade en långpanna full,alla gick åt)
Middagen bestod av en av mina och Petras favoriter, stekt lever (3,5 kg) och 5kg kokt potatis (alltid skalad) 2 kg skivad løk o sås.
Och gott folk som ni kanske vet så før att lyckas bra med stekt lever så skall man krydda och salta eftere stekningen, annars blir den seg som gummi.stekte i 1.5 timme / pålle
Du är livsfarlig med dina matrecept,känner hur hungrig jag blir måste testa potatisen, skulle jag laga lever till Lennart tror jag det blir en separation ett tag...Inger
Skicka en kommentar